top of page

Köpa skulptur

BESTÄLL EN SKULPTUR TILL NÅGON DU TYCKER OM

Alla skulpturer är byggda på fri hand och främst i järntråd. Jag har inget speciellt lager utan skapar det som hjärtat vill att jag ska skapa för stunden. Vissa skulpturer får nytt liv i en liknande broder eller syster. Men ingen är en kopia. Alla är unika. På sitt sätt. 

Jag skapar även skulpturer efter dina tankar och tillsammans kan vi bolla idéer för vad som kan passa dig och din verklighet. Kontakta mig med dina idéer så ger jag dig ett kostnadsförslag. 

Varför inte en pokal gjord av tråd?

Alla älskar vi väl att vinna ett pris. Att få ta emot något som ett tecken på en väl genomförd insats. Mina trådskulpturer kan med lätthet bli en trofé som man mer än gärna låter stå framme. Tillsammans kommer vi fram till det bästa sättet att skapa vinstpriserna till din tävling. Vi kan låta skulpturen få en träfot att stå på, eller varför inte en vacker krans runt sig? Det mesta är möjligt. Hör av dig så skapar vi ett pris värt att kämpa för. 

Så beställer du
Hittar du en skulptur du gillar? Lägg en beställning genom att skicka ett mail till mig. I mailet anger du skulpturens namn, nummer och dina kontaktuppgifter så hör jag av mig med mer information. 

Hästar
Gubbar
Träd
Fåglar & bon
Älgar
Fat
Kontakta oss

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page