_MG_8533 3000px.jpg

Nebulosa Gård

EN NATURLIG PLATS
FÖR KREATIVA MÖTEN

NEBULOSA GÅRDSBUTIK

_MG_7407 low
_MG_8882 3000
nebulosa_gard_bg
13347011_986486798133766_128354187164262
_MG_8629 3000px

Välkommen till Nebulosa Gård, en mil norr om Sundsvall

Här bor jag, Susanne, och min familj – och vi lever vår dröm. Varje dag, året runt.

 

Det var ingen slump att vi hamnade här. Det var meningen att jag och min man Lennart skulle köpa gården och tillsammans skapa en kreativ mötesplats.

 

Vår historia med Nebulosagård började för fyra år sedan. Vi letade efter en plats där vi kunde genomföra den idé som slagit rot hos oss. Att hitta en gård där vi kunde bo, samtidigt som vi kunde förverkliga vår dröm – att erbjuda privatpersoner och företag en unik upplevelse. Att skapa en kreativ miljö och samla kreativa idéer.

 

Under de fyra år som vi har bott här har vi skapat en naturlig mötesplats för kreativa möten. 

 

Varje år anordnar vi jul- och påskmarknad, vi anordnar också bröllop, möhippor, svensexor, dop och företagskickoffer. Allt i vår fina och charmiga loge. Den kan även du, som privatperson eller företag, hyra för en aktivitet.

 

Sommartid har vi öppet i vår visningsträdgård som vi öppnade sommaren 2018. Det blev en riktig fullträff. Vi hade så många besökare, och för oss var det ren och skär lycka att få dela med oss av det vi tillsammans har lyckats skapa.

 

Flera gånger per år har vi även musikunderhållning i vårt fina glashus.

 

Känner ni för att göra ett utflyktsmål tillsammans med hela familjen? Det finns någonting för alla på vår gård, ung som gammal kan hitta sin egen plats att slå sig ner på.

Eller varför inte besöka vårt mysiga kafé i bagarstugan?

 

Vi hade aldrig kunnat drömma om att vår gård skulle bli ett sådant dragplåster som det är i dag och vi är så glada över att ha vunnit priset: “Bra gjort i Sundsvall”.

 

Det är tack vare er, alla kunder, som vi kan fortsätta att göra det vi tycker om – att erbjuda en unik upplevelse i en kreativ miljö.

 

Vill ni veta mer?

Här finns en PDF om vår verksamhet och våra erbjudanden.

 

Vi finns även på Facebook och Instagram under namnet Nebulosagård.

 

Väl mött

Susanne Arnfridsson och Lennart Jansson

 

Kontakta oss

Tack! Meddelande skickat.