top of page

TROLLAR MED NATUREN.

Vi erbjuder företag och privatpersoner konsultation och hjälp till att få den trädgård eller uteplats som just de vill ha.

 

Att skapa och jobba med växter, färg och form. Det ger energi och utlopp för den kreativa sidan. Att få vara en del av en process. Att rita upp en illustration över en tänkt trädgård till att plantera och slutligen se den ta form. Att gå från tanke till färdigställande av en grön oas. Det är en härlig känsla.

 

Läs om de tjänster jag erbjuder nedan.

Inspiration >>
Rabattritning

Vad har du för förväntningar på din trädgård? Jag hjälper dig att arbeta fram en trädgårdsritning med strukturer, rabattförslag, växtförteckning, planteringsytor, gångar, terrass och lekytor, med mera. 

 

Det är mycket att ta hänsyn till när en trädgård ska utformas. Hur omfattande du vill att ritningen ska vara väljer du själv.

Konsultation
- Hur får jag en fin trädgård?

Har du en idé om hur du vill att din trädgård ska se ut, men du vet inte riktigt hur du ska komma i mål? Då är konsultation en bra lösning för dig. Jag är ditt bollplank. 

 

Vi går en rundvandring i din trädgård och går då igenom dina funderingar. Jag ger dig förslag på vad jag tycker behöver göras för att du ska få en rofylld plats i det gröna.

Övriga tjänster

En trädgård kan vara så mycket mer än en gräsmatta eller en rabatt. Jag kan också hjälpa dig med: 

 

  • Balkonger, terrasser, uterum

  • Anlägga en välplanerad innergård 

  • Trädgårdsstyling

  • Att anlägga en välsmakande köksträdgård, både för ögonen och sinnet

  • Skötsel av trädgård

  • Plantering

  • Inköp av växter

    Behöver du hjälp med terass, pergola, staket eller insynsskydd samarbetar jag med nytänkande och duktiga hantverkare.

Kontakta oss

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page